akciós termékek
Figyelem! Addig nem tudja véglegesíteni a vásárlást, amíg nem nem jelentkezik be a rendszerbe! Kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon egy fiókot!

Fanyesedékzúzó / Faaprító RT73H

Azonosító: AMT37
Gyártmány: LENGYEL


Termék neve Raktáron Termék ára
nettó ár + ÁFA = bruttó ár
A bruttó ár a ténylegesen fizetendő ár!
db
Adja meg a darabszámot!
Fanyesedékzúzó / Faaprító RT73H AKCIÓS! van 680 000 Ft + ÁFA = 863 600 Ft Csomagolási egység: db +-

Fanyesedékzúzó / Faaprító / Ágaprító / Gallyaprító

Jellemzői:

  • adagolás: 2 db hidraulikus behúzóhenger
  • aprítható ág átméró: max.200 mm
  • vágókések száma:4 db
  • meghajtás: hidraulikus
  • tömeg:320 kg
  • végeredmény: 5 mm - 5 cm fadarabok

    Az  ár  NEM  tartalmazza  a  KARDÁNT.

AJÁNLOTT HOZZÁ SZABADONFUTÓS KARDÁN VÁSÁRLÁSA!

A hagyományos fakitermelés, a gyümölcsfák-és szőlőmetszés során a fafeldolgozási és ipari célra nem használható faanyag egy részét sajnos megsemmisítik (helyszíni elégetés). Felhívjuk figyelmüket az Uniós változásokra: tilos a biomassza égetése (fahulladék szabadon tüzelése) a környezetben. A faanyagot csak aprítással vagy komposztálással lehet megsemmisíteni. Az aprítógéppel aprítható faanyag az elvégzett laborvizsgálatok szerint a fával egyenértékű, de az így keletkező faapríték ára és fűtőértéke magasabb a nagyobb nedvességtartalmú tűzifánál.

1 kg tüzelőolaj 2,5-3kg faaprítéknak felel meg, ugyanez a fabrikett esetében 1 kg olaj 2-2,5-del egyenlő. Az aprítógépek a traktor hátsó hárompont függesztő berendezéséhez csatlakoztathatóak és egyszerű szerkezeti kialakításúak. A függesztett gépek az erőgép TLT-jéről csúszókuplungos kardánnal kapják a meghajtást. A gép hajtása a  traktor TLT-jéről 540 ford/perc-nél történik. A szilárd talajon álló aprítógép munka közben nem terheli teljes súlyával a traktort. Az aprítógép munka közben soha ne legyen a "levegőben",mert így könnyebben átveheti az erőgép rezgését,ami befolyásolhatja a vágás pontosságát.